Gazelle Orange C7+ HMB

Orange C7+ HMB
€ 2 599,00
Op voorraad
1
Productgegevens
UPC: 526589
Brand: Gazelle

Met de Orange C7+ HMB ga je net zo gemakkelijk naar de stad als dat je er op uit gaat. Deze elektrische Gazelle blinkt uit in betrouwbaarheid.

Absolute topper onder de transportfietsen

  • Robuuste Nexus 5-versnellingsnaaf speciaal voor e-bikes
  • Dubbele pootstandaard en stuurslot houden fiets rechtop
  • Geen ketting maar een duurzame riem
  • Elke rit een makkie met de krachtige middenmotor

Ontdek deze Gazelle

De HeavyDutyNL C5 HMB is ons onbetwiste topmodel onder de transporters. Zijn zeer krachtige middenmoter maakt fietsen met veel bagage of tegenwind tot kinderspel. In combinatie met de onderhoudsarme riemaandrijving doet die zijn ondersteunende werk in stilte. Voor en achter is er volop ruimte voor je spullen. Ook niet onbelangrijk: het ontwerp. Het eigentijdse design valt hij bij velen in de smaak

Berekend op de trekkracht

De HeavyDutyNL C5 HMB is er om je te ontzorgen, in alle opzichten. Daarom heeft deze transporter de robuuste Shimano Nexus 5-versnellingsnaaf. Deze is speciaal ontwikkeld voor e-bikes. De naaf is beter bestand tegen de trekkracht van sterke middenmotoren, zoals op deze fiets. Je kunt dus veel langer rondtrappen voordat je onderdelen aan onderhoud of vervanging toe zijn.

Beladen is een makkie

Je herinnert het je misschien nog wel: zette je je schooltas op de voordrager, viel de fiets om. Bij de HeavyDutyNL C5 HMB hoef je daar niet meer voor te vrezen. Waarom niet? De fiets heeft een stuurslot en dubbele pootstandaard. Hij is berekend op zware ballast. Ben je klaar om te vertrekken, dan haal je de standaard en het stuurslot er simpel en snel vanaf.

Riem: stil en onderhoudsarm

Een grote plus van de HeavyDutyNL C5 HMB is de riemaandrijving van Gates. Een riem heeft namelijk meerdere voordelen ten opzichte van de klassieke kettingaandrijving. Om te beginnen is een riemaandrijving muisstil en vergt deze weinig onderhoud. Je hoeft hem, in tegenstelling tot een ketting, niet te smeren en hij gaat 3 tot 5 keer langer mee dan een ketting.

Krachtige ondersteuning

Er zijn van die dagen dat je heel veel spullen moet vervoeren. Je zult zien dat het uitgerekend op die dag flink waait. Gelukkig heb je daar met de HeavyDutyNL C5 HMB geen last van. Deze e-bike heeft namelijk de oersterke Bosch Performance Line-middenmotor. Het vermogen van 65 Nm helpt je tegen elke brug of viaduct op. Je hebt keuze uit een 300, 400 en 500 Wh accu. Hoe ver wil je gaan?

Bewaar dit product voor later