Gazelle Miss Grace C7 HMB

Miss Grace C7 HMB
€ 2 399,00
MISS GRACE MET 400w/h NU TIJDELIJK VAN €2549,- VOOR €2399,-
Op voorraad
1
Productgegevens
UPC: 526589
Brand: Gazelle

Met de hip gestylede Miss Grace C7 HMB val je op en vervoer je je spullen moeiteloos van A naar B. Dat alles dankzij de voor- en achterdrager en fijne ondersteuning.

Ontdek deze Gazelle

  • Dubbele pootstandaard en stuurslot houden fiets rechtop
  • Alles kan mee op de stevige voor- en achterdrager
  • Hydraulische remmen voor doseerbare remkracht
  • Frameplaat met hippe tekst

Miss Grace C7 HMB

De Miss Grace C7+ HMB is zo'n fiets waarop je gezien mag worden. De looks zijn helemaal van deze tijd. Naast het fraaie design gooit deze e-bike hoge ogen op het vlak van comfort en gebruiksgemak. Op de voor- en achterdrager neem je al je bagage gemakkelijk mee. De dubbele pootstandaard en stuurblokkering maken het bepakken eenvoudig. De fiets is bovenal stevig gebouwd en kan dus tegen stootje.

Beladen is een makkie

Je herinnert het je misschien nog wel: zette je je schooltas op de voordrager, viel de fiets om. Bij de Miss Grace C7 HMB hoef je daar niet meer voor te vrezen. Waarom niet? De fiets heeft een stuurslot en dubbele pootstandaard. Hij is berekend op zware ballast. Ben je klaar om te vertrekken, dan haal je de standaard en het stuurslot er simpel en snel vanaf. Al deze eigenschappen maken de Miss Grace C7 HMB ook geschikt als familiefiets, met kinderzitje erop.

Snel en veilig tot stilstand

Een goede e-bike is niets zonder solide remsysteem. Op de Miss Grace C7 HMB zitten hydraulische velgremmen van Magura. Deze staan bekend om hun goed te doseren remkracht. Ben je een kilometervreter? Geen punt, na verloop van tijd zijn de remblokken eenvoudig te vervangen. Ook het onderhoud ervan is een simpel karwei vergeleken met andere systemen.

Transporter pur sang

Zware boodschappen, een tas vol boeken, je sporttas; ze gaan gemakkelijk mee op de HeavyDutyNL C7+ HMB. Voor en achter heeft hij namelijk een stevige drager; de voordrager is extra breed. Doordat de dragers net als het frame van aluminium zijn gemaakt, stuurt de fiets lekker licht, ook als er extra veel bagage mee moet op de fiets. Het stabiele frameontwerp is berekend op zeer zware belasting. Begin maar vast met pakken!

Trendy en elegant

Details maken de Miss Grace helemaal af. Op de bovenbuis zie je bijvoorbeeld een frameplaat met een subtiele tekst. Dankzij de opvallende styling is de Miss Grace een trendy verschijning. Zo arriveer je stijlvol op bestemming.

Bewaar dit product voor later