Bij ons kunt u terecht voor een uitgebreid scala aan onderhoudsdiensten voor uw tweewieler. We zijn er om u te helpen met al uw reparatiebehoeften en streven ernaar om uw fiets weer in optimale conditie te brengen.

  • We zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag. U kunt op deze dagen bij ons langskomen om uw fiets te laten repareren of onderhouden.
  • We begrijpen dat u uw tweewieler niet kunt missen. Daarom hebben we altijd een leenfiets beschikbaar terwijl uw eigen fiets gerepareerd wordt. Op deze manier kunt u gewoon uw dagelijkse activiteiten voortzetten zonder onderbreking.
  • Bij onze winkel bieden we een gratis bandenpomp. U kunt op elk moment langskomen om de bandenspanning van uw fiets te controleren en aan te passen. Een goed opgepompte band zorgt voor een soepele en veilige rit.
  • Ons team bestaat uit drie ervaren monteurs die klaarstaan om u te helpen. Ze hebben uitgebreide kennis en expertise op het gebied van fietsreparaties en kunnen uw tweewieler weer in topconditie brengen.
  • Om ervoor te zorgen dat we voldoende tijd hebben om uw fiets te repareren, raden we aan om een afspraak te maken. U kunt ons telefonisch bereiken op 058 2121214 om een geschikt tijdstip in te plannen. Natuurlijk kunt u ook gewoon bij ons langs komen en zullen we ons best doen om u zo snel mogelijk te helpen.

Of het nu gaat om een lekke band, een kapotte rem of een algemene onderhoudsbeurt, wij staan klaar om uw tweewieler weer in perfecte staat te brengen. Kom langs of neem contact met ons op en ontdek de kwaliteit en service die wij bieden.