Print

Wij zijn vanaf 2016 premium dealer

Officiële Gazelle winkels

Service voor of reparaties aan jouw fiets? Je kunt met jouw Gazelle altijd terecht bij een Gazelle winkel bij jou in de buurt. Met meer dan 1000 fietsenwinkels in Nederland staat er altijd een Gazelle (Premium) dealer voor je klaar.
Een nieuwe (elektrische) fiets kopen doe je in een Gazelle fietsenwinkel.

Wij leggen de lat hoog bij Gazelle. Met maar één doel: fietsplezier! Daar hebben wij het vakkundige advies van de Gazelle-dealer bij nodig. Niet elke fietsenwinkel kan zomaar Gazelle-dealer worden. Hij moet passen bij alles waar Gazelle voor staat. Onze (Premium) Gazelle-dealers krijgen trainingen over de nieuwste producten, zodat zij je altijd kunnen voorzien van de laatste informatie, het juiste advies en de beste service. Dit vinden wij belangrijk, omdat de (elektrische) fiets een onderhoudsproduct is. Aanschaffen is één, onderhouden is twee.

Altijd een fietswinkel bij jou in de buurt

Wanneer je ervoor kiest om je fiets bij een Gazelle winkel aan te schaffen dan ben je er zeker van dat je nieuwe fiets vakkundig rijklaar wordt gemaakt. Hoewel wij onze fietsen zo onderhoudsarm mogelijk maken, is het toch noodzakelijk om een eerste controlebeurt te laten uitvoeren na twee maanden fietsen. En ook daarna is iedere Gazelle gebaat bij een regelmatige vakkundige onderhoudsbeurt.

Kortom, Gazelle raadt je dus aan altijd een fiets te kopen bij een Gazelle winkel. Snelle en vakkundige service en onderhoud zijn dan gegarandeerd.