Elektrische fietsen

WIJ VINDEN HET BELANGRIJK DAT U DE JUISTE KEUZE MAAKT

De elektrische fiets biedt een snelle, gemakkelijke en milieuvriendelijke manier van transport. Met een batterij-aangedreven motor, is fietsen minder vermoeiend en ideaal voor lange afstanden. Elektrische fietsen zijn geschikt voor dagelijks gebruik en bieden ook de mogelijkheid om fietstochten te maken waarbij je meer van de omgeving kunt genieten. Of om naar uw werk te komen om wegdrukte te vermijden. Ontdek de voordelen van elektrisch fietsen bij Lammert de Vries!

Gazelle_Premium_Dealer

GAZELLE

De elektrische fietsen van Gazelle zijn van uitstekende kwaliteit en bieden een soepele en gemakkelijke rijervaring. Met de krachtige en betrouwbare accu en de hoogwaardige afwerking, zijn Gazelle e-bikes perfect voor dagelijks gebruik of voor langere fietstochten. Ervaar het plezier van elektrisch fietsen met Gazelle.

Maak gebruik van de beste systemen:  Bosch/Panasonic/ Shimano / Bafang .                  Ruime keus in diverse accu’s  300/400/500 wh .

Kalkhoff 

Ontdek de wereld van elektrisch fietsen met de Kalkhoff e-bikes! Met geavanceerde technologieën en hoogwaardige componenten bieden Kalkhoff elektrische fietsen een perfecte combinatie van comfort, betrouwbaarheid en prestaties. Of je nu wilt genieten van moeiteloos pendelen in de stad of avontuurlijke tochten wilt maken, Kalkhoff heeft de ideale e-bike voor jou. Ervaar de vrijheid en het plezier van elektrisch fietsen met Kalkhoff!

kalkhoff-new-logo-2
logo-vogue-fietsen

Vogue 

De elektrische fietsen van Voguebikes zijn stijlvol, comfortabel en van uitstekende kwaliteit. Of je nu op zoek bent naar een sportieve, een stijlvolle e-bike of een e-bakfiets, Voguebikes biedt een breed scala aan opties voor iedereen voor een kleinere prijs.

Benieuwd of uw volgende fiets op voorraad staat? 

 Bekijk de voorraad, kom langs of bel ons via: 058-212-1214