Onze fietsen

Een fiets is iets heel persoonlijks, ieder lichaam is anders en smaken verschillen. De één wil sportief fietsen, de ander wat meer relaxed, weer een ander gebruikt de fiets voor woon-werkverkeer. Wij hebben voor iedereen een fiets die past. Zowel nieuw als gebruikt. Voor elke leeftijd. Wij gaan uitsluitend voor kwaliteit. Van stoere mountainbike of snelle racefiets tot een mooie nostalgische weduwe of transportfiets. Ook hebben wij een breed assortiment aan nieuwe en gebruikte elektrische fietsen.

Ook hierin zijn er veel verschillende soorten, zoals de Gazelle met middenmotor Bosch of shimano , of een voorwiel motor. Of het merk  Vogue zijn bij ons verkrijgbaar.

Voor ieder wat wils! 

Wij verkopen ‘dromen op wielen’.

Veilig, solide, duurzaam en mooi. 

Dus voor een passend en deskundig advies en eventueel een proefrit kunt u bij Lammert de Vries terecht. Wij staan al sinds 1904 voor u klaar!

gazelle missgrace website

Nieuwe fietsen

Een breed assortiment maakt het er vaak niet makkelijker op om een leuke fiets uit te zoeken, daarom staan onze verkoopadviseurs klaar om u een deskundig te helpen en een passende fiets naar wens uit te zoeken.

ultimate-2020

Elektrische fietsen

Wij hebben een ruim aanbod van elektrische fietsen van o.a. Gazelle, Vogue ,Troy Bakfietsen .

Middenmotor of Voorwielmotor of Hi Speed

occassion fiets website

Gebruikte fietsen

Zoekt u een goede gebruikte fiets? Kijk dan eens tussen ons aanbod van occasions.

Niet alles is zichtbaar door onze snelle wisseling van verkoop maar we hebben altijd een hoop staan .