fatbike-op-het-strand

Met groot genoegen kondigen wij aan dat Lammert de Vries vanaf heden een uitgebreid assortiment fatbikes van het gerenommeerde merk Diablo aanbiedt. Als gepassioneerde fietsspecialist hebben we altijd gestreefd naar het leveren van hoogwaardige fietsen die aan de behoeften van onze klanten voldoen. Met de toevoeging van Diablo fatbikes aan ons assortiment kunnen we nu nog beter voldoen aan de wensen van liefhebbers van avontuurlijke en uitdagende fietsritten.

Wat is een fatbike?

Een fatbike is een speciaal type fiets dat is ontworpen om te rijden op zachte, losse en oneffen ondergronden zoals zand, sneeuw, modder en rotsen. Wat een fatbike uniek maakt, zijn de extreem brede banden die op lage druk worden opgepompt, waardoor ze een groot contactoppervlak met de grond hebben. Naast de brede banden hebben fatbikes meestal ook een speciaal frame en een aangepaste voorvork om de bredere banden ruimte te geven. Dit betekent dat fatbikes over het algemeen een wat bredere geometrie hebben dan traditionele mountainbikes. Daarnaast hebben ze vaak krachtige schijfremmen voor optimale remprestaties, ongeacht de omstandigheden.

Fabikes in Leeuwarden

Of je nu op zoek bent naar een FatBike voor dagelijks gebruik of om te genieten van off-road avonturen, bij ons vind je het ideale model. Onze FatBikes zijn uitgerust met geavanceerde technologie├źn en hoogwaardige materialen om jouw fietservaring comfortabel en moeiteloos te maken.